0 boten gevonden
Sorteren op

Breedendam

Scheepswerf de Breedendam was in 1982 het eerste bedrijf in Nederland dat ooit startte met de bouw van sloepen als pleziervaartuigen. De Breedendam 20 was de eerste sloep die door de scheepswerf in Loosdrecht gebouwd is en is een stijlvolle verschijning op het water. Maar ook de huidige sloepen serie, de Breedendam 20, 24 en de Breedendam 28 zijn nog steeds blikvangers.

Breedendam sloepen zijn moderne, hoogwaardig ingerichte sloepen met uitstekende vaareigenschappen. Naast de levering van sloepen heeft Breedendam Yachts een nieuwe generatie MTB ontwikkeld. Een mooi gelijnd tenderjacht in retro stijl, gebaseerd op de Motor Torpedo Boot uit de 2e wereldoorlog. Deze MTB is recent totaal vernieuwd en voorzien van de nieuwste technieken, het interieur en exterieur is ontworpen door Guido de Groot design. De MTB Threezero en de MTB Fourzero is zowel leverbaar als snelvarend en langzaamvarend jacht. De Fourzero is een aluminimum gebouwd jacht en heeft een zeer sterke constructie. De ruime kuip biedt veel ruimte en comfort.

Voor de motorisering is gekozen voor het IPS systeem van Volvo. Navilex Boat Trading Loosdrecht is dealer van Breedendam en heeft tevens een ruim aanbod van gebruikte Breedendam sloepen in zijn haven liggen.

Voordelen Breedendam:

  • Zorgvuldige isolatie motorkist
  • Hoogwaardig afwerkingsniveau
  • Verkrijgbaar als planerend schip
  • Sublieme vaareigenschappen
  • Veel binnenruimte