2 boten gevonden
Sorteren op

Breedendam

Scheepswerf de Breedendam was in 1982 het eerste bedrijf in Nederland dat ooit startte met de bouw van sloepen als pleziervaartuigen. De Breedendam 20 was de eerste sloep die door de scheepswerf in Loosdrecht gebouwd is en is een stijlvolle verschijning op het water. Maar ook de huidige sloepen serie, de Breedendam 20, 24 en de Breedendam 28 zijn nog steeds blikvangers.

Breedendam sloepen zijn moderne, hoogwaardig ingerichte sloepen met uitstekende vaareigenschappen. Naast de levering van sloepen heeft Breedendam Yachts een nieuwe generatie MTB ontwikkeld. Een mooi gelijnd tenderjacht in retro stijl, gebaseerd op de Motor Torpedo Boot uit de 2e wereldoorlog. Deze MTB is recent totaal vernieuwd en voorzien van de nieuwste technieken, het interieur en exterieur is ontworpen door Guido de Groot design. De MTB Threezero en de MTB Fourzero is zowel leverbaar als snelvarend en langzaamvarend jacht. De Fourzero is een aluminimum gebouwd jacht en heeft een zeer sterke constructie. De ruime kuip biedt veel ruimte en comfort.

Voor de motorisering is gekozen voor het IPS systeem van Volvo. Navilex Boat Trading Loosdrecht is dealer van Breedendam en heeft tevens een ruim aanbod van gebruikte Breedendam sloepen in zijn haven liggen.

Voordelen Breedendam:

  • Zorgvuldige isolatie motorkist
  • Hoogwaardig afwerkingsniveau
  • Verkrijgbaar als planerend schip
  • Sublieme vaareigenschappen
  • Veel binnenruimte
Verkocht
Breedendam B-20

Breedendam B-20

Een fraaie compacte Breedendam die onder elke brug doorkan! Nou ja, redelijkerwijs.... Alle kwaliteiten die je verder van een Breedendam kunt verwachten: perfecte materialen, geweldige bouwkwaliteit en vooral ook fijne vaareigenschappen.Het beslag is van messing wat een fraaie klassieke uitstraling garandeert. Voorzien van een speciale coating zodat de hoogglans ook zonder poetsen behaouden blijft ...

€ 22.500,-
Materiaal: Polyester
Bouwjaar: 1998
Afmetingen: 5,95 x2,25 x 0,95m
Motor(en): 1x Nanni Diesel 14pk <400 uur!

Breedendam MTB 26

Breedendam MTB 26

Werf gebouwde Breedendam MTB 26. Het schip is recent gelakt en verkeert in goede staat van onderhoud.Een ideale weekendcruiser met uitstekende vaareigenschappen. Deze klassiek gelijnde sloep is voorzien van o.a.: 2 slaapplaatsen onder het bakdek, dubbele brandstoffilters, trolling valve, trimtabs, Mastervolt walstroom/omvormer, Gps Geonav 4 C. handpompje en Rvs kom, 1 pitsgasbrander, Waeco koelbox ...

€ 59.500,-
Materiaal: Hout
Bouwjaar: 2005
Afmetingen: 7.70 x2.40 x 0.85m
Motor(en): 1x Volvo d2 75 pk TD