3 boten gevonden
Sorteren op

Jan van Gent

Navilex Boat Trading Loosdrecht is dealer van het oer-Hollandse sloepen merk Jan van Gent.

Deze degelijke ruime sloepen zijn zowel nieuw als gebruikt door Navilex te leveren. De Jan van Gent is een ideale gezinsboot en tevens weekendboot die zich ook op open water stabiel houdt.

De indrukwekkende sloepen zijn verkrijgbaar in een lengte van een 8.20 meter tot een 10.35 meter en zijn voorzien van een geïntegreerde vleugel in de romp en een vernuftig onderwaterschip.Deze bijzondere toepassingen zorgen ervoor dat de sloep zijn eigen golven afvlakt. Deze stoere complete sloepen beschikken standaard o.a. over een fraai kussen set, teak vlonders, teak tafel, boegschroef, droogtoilet, kabelaring, schijnwerper en bimini top.

Jan van Gent sloepen zijn zowel langzaam varend als snel varend te verkrijgen en zijn gemotoriseerd met een geruisloze dieselmotor. De sloepen zijn makkelijk wendbaar door de standaard krachtige boegschroef. Jan van Gent hecht veel waarde aan veiligheid , de sloepen zijn voorzien van een CE-kwaliteitskeurmerk.

De Jan van Gent 8.20 leent zich prima voor een tocht op de grachten, maar is ook geschikt voor het grote water en is zowel in open versie leverbaar als met een soft top.

De Jan van Gent 10.35 Cabin biedt slaapmogelijkheden en is zeer geschikt als weekendboot, de 10.35 is leverbaar in een open, soft top en kajuit uitvoering. Onze makelaardij afdeling heeft een ruim aanbod van jonge, zeer goed onderhouden Jan van Gent sloepen. Deze zijn deels te bezichtigen in onze haven te Loosdrecht.

Voordelen Jan van Gent:

  • Oerhollands fabricaat
  • Vernuftig onderwaterschip
  • Stabiel en veilig
  • Ruime familiesloep
  • Makkelijk manoevreerbaar
Jan van Gent 10.35 Cabin

Jan van Gent 10.35 Cabin

Ruime, comfortabele Jan van Gent 10.35.Deze ruime lounge boot is in 2003 te water gelaten en beschikt over veel leefruimte en voldoende opbergruimte.De krachtige 125 pk dieselmotor maakt de sloep tot een snelvarend schip. Het schip is van alle gemakken voorzien, de ruime koelkast is recent vervangen. Navilex Boat Trading Loosdrecht is officieel dealer van Jan van Gent motorsloepen.

€ 69.950,-
Materiaal: Polyester
Bouwjaar: 2002
Afmetingen: 10.35 x3.30 x 0.75m
Motor(en): 1x 125 pk Yanmar

Verkocht
Jan van Gent 1035 Cabin

Jan van Gent 1035 Cabin

Hele mooie Jan van Gent 1035 Cabin. Donkerblauw met bijpassende kussens en vol met opties! De Volkswagen dieselmotor is wat minder bekend maar heeft meer dan voldoende kracht om deze boot moeiteloos in plané te krijgen en loopt mooi rustig.De hele boot is net gepoetst en klaar voor vele jaren vaarplezier. Te bezichtigen bij ons in de haven.

€ 72.500,-
Materiaal: Polyester
Bouwjaar: 2004
Afmetingen: 10,35 x3,30 x 0,70m
Motor(en): 1x 150 pk Volkswagen diesel

Verkocht
Jan van Gent 660

Jan van Gent 660

 En nú, na 15 jaar kun je zien waarom Jan van Gent sloepen altijd wat duurder waren dan de 'anderen'.... Ziet er gewoon top uit en is niet verprutst! Deze fraai afgewerkte sloep beschikt net als de grotere Jan van Gent sloepen over uitstekende vaareigenschappen en is CE gecertificeerd. Navilex Boattrading Loosdrecht is officieel dealer van Jan van Gent motorsloepen.

€ 24.950,-
Materiaal: Polyester
Bouwjaar: 2002
Afmetingen: 6.60 x2.25 x 0.55m
Motor(en): 1x Volvo Penta diesel