Navilex Boat Trading Loosdrecht

Navilex Boat Trading Loosdrecht staat voor persoonlijkheid en ervaring. Lex Sluyter, eigenaar van Navilex, is er dan ook van overtuigd dat er voor één ieder ‘n perfecte boot bestaat.

– Lex Sluyter

Navilex Boat Trading Loosdrecht is de exclusieve agent voor de Benelux van de merken Breedendam, Frauscher, Jan van Gent,  Waterdream, VanQuish en Chapman. Veel mensen die een nieuwe boot willen kopen hebben al een schip. Onze afdeling jachtmakelaardij adviseert en helpt klanten om hun bestaande schip tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Het spreekt voor zich dat u dus ook voor een gebruikte boot bij ons terecht kunt.

Navilex Boat Trading Loosdrecht heeft in haar eigen haven een groot aanbod van gebruikte sloepen liggen, de afdeling sloepen makelaardij heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van o.a. Breedendam en Jan van Gent. Onze klanten willen vooral ontspannen op het water. Maar een schip moet vaarklaar gemaakt worden, heeft een regelmatige poetsbeurt nodig, vergt onderhoud en dan is er nog de winterstalling. Al deze beslommeringen kan Navilex u uit handen nemen. Dus alles wat u nog hoeft te doen is opstappen en varen maar!

Een boot betekent vrijheid. Steeds meer klanten willen daarom wel eens de wateren buiten Nederland bevaren, liefst met hun eigen schip. Navilex regelt het transport en een ligplaats. Waar u maar wilt in Europa.

Navilex heeft tevens een internationaal netwerk voor de verkoop van uw schip in het buitenland. Boten en het varen ermee brengt mensen dichter bij elkaar. U bent van harte welkom om eens vrijblijvend rond te kijken en natuurlijk voor een lekkere bak koffie of een goed glas wijn van dinsdag t/m zaterdag van 9.00-17.30 uur en zondag en maandag op afspraak.

Schrijf je in voor onze Navilex nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuws en ontwikkelingen, schrijf je in voor onze nieuwsvrief.