Navilex Boat Trading Loosdrecht

‘Het vervullen van watersport dromen staat elke dag centraal bij het team van Navilex. Voor de ene klant betekent dat een oude reddingssloep in Amsterdam, voor de ander een luxe charter in Zuid-Frankrijk. Beide staan garant voor fantastische ervaringen!’
Lex Sluyter


Het kopen van een boot  wordt bij Navilex ook voor de niet ervaren koper makkelijk(er) en transparant gemaakt. Ce-papieren, CIN-nummers, btw-verklaringen en aankoopkeuringen worden besproken. Ook after-sales zaken zoals een motorbeurt,vaarlessen, transport naar Ibiza of de Kaag kunnen wij organiseren.

Navilex Boat Trading Loosdrecht heeft in haar eigen haven een groot aanbod van gebruikte sloepen liggen, de afdeling sloepen makelaardij heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van o.a. Waterdream, Breedendam en Jan van Gent. Onze klanten willen vooral ontspannen op het water. Maar een schip moet vaarklaar gemaakt worden, heeft een regelmatige poetsbeurt nodig, vergt onderhoud en dan is er nog de winterstalling. Al deze beslommeringen kan Navilex u uit handen nemen. Dus alles wat u nog hoeft te doen is opstappen en varen maar!

Een boot betekent vrijheid. Steeds meer klanten willen daarom wel eens de wateren buiten Nederland bevaren, liefst met hun eigen schip. Navilex regelt het transport en een ligplaats. Waar u maar wilt in Europa.

Navilex heeft tevens een internationaal netwerk voor de verkoop van uw schip in het buitenland. Boten en het varen ermee brengt mensen dichter bij elkaar. U bent van harte welkom om eens vrijblijvend rond te kijken en natuurlijk voor een uitstekende koffie of een goed glas wijn van dinsdag t/m zaterdag van 9.00-17.30 uur en zondag en maandag op afspraak.

Schrijf je in voor onze Navilex nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuws en ontwikkelingen, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.