X-Yachts X-Power 33C

Prijs op aanvraag

X-Power 33C

Prijs op aanvraag

Lengte: 10,2 M

Bouwjaar: 2021

Materiaal: Polyester

2De X-Power 33C is ontworpen en gebouwd met één algemene strategie: voldoen aan wat X-Yachts verwacht: gebruiksgemak. De technische uitrusting zorgt voor een intuïtieve ervaring, u hoeft slechts één knop in te drukken en u bent klaar om te varen!

Het bedieningspaneel is zorgvuldig ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn, zodat de bestuurder zich op het juiste kan concentreren: comfortabel en veilig genieten van de boottocht. Het navigatie- en bedieningssysteem wordt bediend via twee geïntegreerde 16″ schermen. Met slechts enkele bedieningsitems op de bedieningsconsole is de boot eenvoudig te besturen door de verantwoordelijke bestuurder. De ingebouwde bedieningseenheden passen naadloos in het paneel en Dankzij het verlichte display, de intuïtieve bediening en de grote knoppen is het paneel snel en eenvoudig te bedienen.

De cockpit van X-Power 33C is ruim met drie pilotenstoelen en acht zitbanken. De kuiptafel is in hoogte verstelbaar en kan in combinatie met de omringende ruimte omgetoverd worden tot een zonnebank bij het zwemplatform.

De X-Power 33C heeft een optionele T-Top, waardoor u naast de standaard voorruit de perfecte bescherming tegen zon en wind creëert. Een bimini- en kuiptent zijn optioneel.

De bijkeuken is gemakkelijk toegankelijk achter de pilotenstoelen, is praktisch ontworpen en herbergt standaard een gasfornuis en een 30L ladekoelkast, met een optionele tweede lade mogelijk.

Bij het maken van het interieur van de X-Power 33C heeft de ontwerper alleen materialen van de allerbeste kwaliteit geselecteerd, wat een luxueuze eerste indruk geeft. De cabinekussens zijn uitgevoerd in een duurzame stoffering en zorgen voor een comfortabele ligpositie en een goede nachtrust. Verder zijn er voldoende lichtbronnen in de cabine.

Benedendeks bevindt zich een mooi ingericht compartiment met toilet- en douchefaciliteiten, samen met een spiegel die indien nodig ook als raam kan dienen.

Voortgestuwd door een Yanmar 8 cilinder inboordmotor levert de X-power een vermogen van 370 pk. Hiermee behaald de X-power een max. snelheid van 35 knopen.

De demo is nu in onze showroom te bezichtigen!

Afmetingen: 10,5 x 3,1 x 1,2  m

 

✓ Romp gespoten in RAL kleur naar keuze
✓ Zelflozende kuip
✓ Toilet
✓ Hydraulische stuurinrichting
✓ Buitenboordmotor met console bediening
✓ T-Top met uitschuifbare bimini
✓ Keuken
✓ 2 koellades

✓ Simrad Navigatiesysteem
✓ Boegschroef 
✓ Hekschroef
✓ Flexiteak
✓ Badkamer incl. douche, toilet en wasbak
✓ 2 slaapplaatsen
✓ Elektrisch anker
✓ Geluidsinstallatie


Ik heb een vraag: