Het vaarseizoen loopt al weer bijna ten einde en we kijken terug op een prachtig seizoen met veel zon en goed weer.

Afgelopen vaarseizoen hebben wij weer ontzettend veel vaarliefhebbers mogen voorzien van een prachtige boot. Ook hebben wij vele services mogen leveren zoals reparaties, zomer- en winterstalling en vele andere zaken.

Daarnaast heeft de organisatie ‘een dag met een lach’ een evenement georganiseerd bij ons. Met dit evenement hebben zieke kinderen een onvergetelijke dag gehad. De ongeneselijk zieke kinderen werden allereerst opgehaald in de dikste supercars van Nederland. Met deze sportieve supercars werden de kinderen naar Navilex gebracht om hier vervolgens uitgebreid te lunchen en aan allerlei leuke activiteiten deel te nemen. Daarna mochten de kinderen mee op allerlei verschillende boten, dit ging van sportieve speedboten tot luxe jachten. Op deze manier hebben de kinderen een onvergetelijke dag gehad.

Tot slot hebben wij recent een heel aantal gave schepen binnen gekregen die zeker de moeite waard zijn om een kijkje naar te nemen. Zie het gebruikte aanbod voor ons meest recente aanbod.

Wij hopen u snel te begroeten in Loosdrecht!

Team Navilex